A więc wchodzisz do pokoju...Widzisz człowieka od Lee mówi:
- Hej kim jesteś!? Wypad z tąd bo inaczej pogadamy. Lee poszedł walczyć ja tu żądze...
spokojnie ! przyszedłem w pokojowym nastroju ! - Hitokiri rzucił miecz na podłogę ale za rękawem kawtana miał ciągle nóż dla bezpieczeństwa
Podchodzi ten człowiek podaje ci rękę i mówi: (cały czas trzymając twoją rękę)
- Jestem Hektor...Twój Koszmar!!! Rzuca cię na ziemie i mówi: Jeśli będziesz chciał z tąd wyjść to cię zabije...Wsumie to i tak cię zabije...Wysłałem Lee do jaskini gdzie niby ma być wojna...Teraz ja żądze tą Ruderą i mam zamiar zmienić tych mieszkańców na moich sługusów i zająć Stary Obóz, Bractwo i jeśli szybko się uzbiera wojsko to zaatakuje Khorinis...- Podchodzi do ciebie i daje ci mape - Tu zaznaczony jest punk gdzie Jest Lee - po tych słowach podkłada ci nóż do gardła...
leżę na ziemi więc odpycham go nogami żeby mnie nie dźgną po czym wstaje odwracając się i szybkim ruchem rzucam sztylet w jego szyję a jeśli nie trafię chwytam miecz i unikam aataku który by wyprowadził - no to się grubo mylisz chłopcze !
Hektor stoi zdziwiony i patrzy na ciebie:
- Niesamowite kim ty jesteś żeby ze mną zaczynać zabije cię dobrze o tym wiesz...- Próbuje dźgnąć cie mieczem w brzuch...
uderzam mieczem w jego miecz żeby mnie nie trafił z głupawym uśmiechem mówię - jestem nową przyszłością tej krainy ! - po czym wyprowadzam kilka ataków w okolice klatki piersiowej
kopię go w brzuch i mówię - teraz to uciekasz ?! nie ma mowy ... każdy z którym walczyłem gnije teraz w ziemi bez wyjątku czyli ty tez musisz !! - po tych słowach odcinam mu głowę ! i wychodzę z pokoju
Krew, flaki, cierpienie w to zamienila się jaskinia Lee. Masz mape na, której podane jest miejsce położenia Lee...Idz do Mordraga i powiedz mu o całym zdarzeniu...